Web Analytics Made Easy - Statcounter

 طاها طلایی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران  با  اشاره به انتشار مطلبی در یک سایت خبری  مبنی بر ثبت هنر جاجیم‌بافی به نام فاطمه گودرزی بانوی کارآفرین البرزی در فهرست آثار ملی بیان داشت: این خبر برداشت اشتباه سایت مذکور بوده  و صحت ندارد.
مدیر روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز اظهار داشت: این بانوی هنرمند البرزی علاوه بر همکاری با این اداره‌کل  میراث فرهنگی به عنوان کارآفرین نمونه کشوری انتخاب شده و در زمان حاضر در کارگاه شخصی و آموزشگاه‌های متعدد مشغول تدریس به علاقه مندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هنر جاجیم‌بافی به شیوه سنتی از دیرباز در البرز به ویژه روستاهای جاده کرج چالوس رواج داشته است و بر اساس یافته‌های باستان‌شناختی قدمت جاجیم به ۶ هزار و ۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد.

طلایی یادآور شد: جاجیم‌بافی از جمله هنرهای اصیل ایرانی و دارای قدمت کهن است که هنرمندان بسیاری در البرز در این حوزه مشغول فعالیت هستند.

استان البرز بیش از پنج هزار هنرمند در ۷۲ رشته صنایع دستی دارد.

برچسب‌ها گردشگری کرج هنرمندان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری کرج هنرمندان گردشگری کرج هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به آخرین مرحله از کاوش باستان‌شناسان از تپه قلعه «فلک‌الافلاک» خرم‌آباد، اظهار داشت: در آخرین کاوش‌ها به این نتیجه رسیدیم که سکونت انسان در این تپه به دوران قبل از عصر مفرغ یعنی مس و سنگ و حدود ۵۴۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

وی گفت: در اجرای فصل جدید کاوش باستان‌شناسان از تپه قلعه «فلک‌الافلاک»، عرصه‌ای به طول ۲۵ متر و عرض دو متر مورد کاوش و بررسی قرار گرفت که بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، افزود: پرونده قلعه «فلک‌الافلاک» و دره خرم‌آباد سال گذشته برای ثبت در میراث جهانی به‌عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده است که این کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان‌شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پرونده ثبت جهانی بسیار بااهمیت است.

کد خبر 6093629

دیگر خبرها

  • ارگ زیبای بم، نمادی از قدمت ایران زمین+ فیلم
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • حمایت‌ ۲ هزار و ۱۰۰ معلم نیکوکار البرزی از ایتام
  • ژاکت مدیر بایرن خبرساز شد: بیش از ۳۰ سال قدمت!
  •  کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه
  • طلایی شدن بانوی تیرانداز خراسان رضوی
  • هویت دو شهید البرزی شناسایی شد