Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@09:42:12 GMT

پلیس فتا البرز: کاربران از سایت های مطمئن خرید کنند

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۶۸۹۲

پلیس فتا البرز: کاربران از سایت های مطمئن خرید کنند

سرهنگ رسول جلیلیان  روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار  داشت: تبلیغات اغوا کننده راهی برای سودجویان سایبری بوده که با استفاده  از ترفند آگهی های کاذب و تبلیغات  جذاب  تلاش می‌کنند کاربران خود را  افزایش داده تا  بتوانند  به  اهداف مجرمانه  خود  دست  یابند.

وی خاطرنشان کرد: تبلیغات  جذاب  یکی  از  ترفندهایی است  که  مجرمان  سایبری  با نصب  نرم افزارها  و با اقناع کاربران  را فریب می‌دهند که در چنین شرایطی کاربران حتما از سایت هایی که دارای نماد الکترونیکی بوده خرید  و هنگام پرداخت وجه از درگاه اصلی اقدام به تراکنش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس  فتا  البرز  افزود: یکی از  جرایم  سایبری  سرقت اطلاعات  شخصی  افراد  بوده که  در  اکانت‌ها  و  صفحات  خود منتشر می کنند و سبب  می شود حریم  خصوصی  آنها  مورد تهدید  قرار گرفته  و  در فضای  گسترده‌تری  منتشر  شود.

وی خاطرنشان کرد: در  چنین  شرایطی  کلاهبردار  با  تبلیغات  ارزان  قیمت و  اغوا کننده  کاربران  را  فریب داده و برای  پرداخت  مبلغ  آنها  را  به  صفحات  جعلی  درگاه‌های  اینترنتی  (فیشینگ)  هدایت  می‌کند و  پس از وارد کردن  اطلاعات  بانکی در صفحه  جعلی  درگاه  بانکی که  توسط  کلاهبردار طراحی شده است اطلاعات  حساب بانکی به سرقت می‌رود.

رییس پلیس  فتا  البرز  یادآور شد  که  در چنین  شرایطی  کلاهبرداران  با  ترفند  خاص  کاربران  را  وادار  به ارائه اطلاعات بانکی ، شماره کارت،  رمز اینترنتی CVV۲  و تاریخ  انقضای  کارت  را  در  اختیار کلاهبرداران  فضای مجازی  قرار  دهند.

جلیلیان گفت: مجرمان  سایبری  از  این  بستر  سوءاستفاده کرده  و  با  تبلیغ  کالاهای  ارزان‌  قیمت  با  طراحی  زیبا و وسوسه انگیز  با مخاطب شناسی  خاص  اقدام  به کلاهبرداری  اینترنتی  می‌کنند.

وی  اظهار داشت: مردم  قبل  از  خرید  مجازی  باید  از  اصلی  بودن  صفحه  سایت  و  نشانی  اینترنتی  مطمئن شوند تا  در دام درگاه های  جعلی  قرار  نگیرند،  در  غیر  این صورت   کلاهبرداران  با  ترفندهای   خاص  مانند  ایجاد صفحات  جعلی از حساب های بانکی  مردم  برداشت خواهند کرد.

جلیلیان ، سایت پلیس فتا را مرجع کامل  آخرین اطلاعات  و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواد ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

برچسب‌ها البرز جرایم سایبری پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز جرایم سایبری پلیس فتا البرز جرایم سایبری پلیس فتا پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون

ظاهرا تیک‌تاک در تلاش است تا کمیسیون اپ استور اپل را با هدایت برخی از کاربران به خرید ارز مجازی خود از طریق یک وب‌سایت خارجی به جای خرید درون‌برنامه‌ای، دور بزند. این اقدام می‌تواند به‌عنوان یک تاکتیک هوشمندانه برای کاهش هزینه‌ها تلقی شود، اما در عین حال ممکن است با قوانین اپ استور در تضاد باشد. درصورت اقدام اپل، ممکن است تیک‌تاک از اپ استور حذف شود.

به طور معمول، کاربران تیک‌تاک برای خرید سکه از خرید درون‌برنامه‌ای استفاده می‌کنند که نیازمند پرداخت کمیسیون ۳۰ درصدی به اپل است. با این حال، اکنون برخی از کاربران گزارش داده‌اند که با یک لینک به وب‌سایت خاصی هدایت می‌شوند و می‌توانند بدون پرداخت هزینه‌های خدمات درون‌برنامه‌ای، سکه‌ها را مستقیماً خریداری کنند.

کاربران، سکه‌های خریداری‌شده را برای حمایت از تولید‌کننده‌ی محتوای محبوب خود به او اهدا می‌کنند. کاربران از طریق لینک جدید می‌توانند سکه‌ها را در بسته‌های ۷۰ تا ۱۷٬۵۰۰ عدد خریداری کنند یا حتی مقدار سفارشی (بالاتر) را وارد کنند، درحالی که در حالت خرید درون برنامه‌ای فقط بسته‌های سکه از ۲۰ تا ۱۶٬۵۰۰ عدد ارائه می‌شود.

وب‌سایت به کاربران یادآوری می‌کند که به علت کمتر بودن هزینه‌ی خدمات، با خرید مستقیم از تیک‌تاک می‌توانند حدود ۲۵ درصد صرفه‌جویی داشته باشند. این ویژگی ممکن است از دید بیشتر کاربران پنهان باشد، چه به دلیل طراحی یا به این دلیل که فقط برای گروه‌های خاصی (مانند آزمایش‌کنندگان یا خریداران بزرگ) نمایش داده می‌شود.

تیک‌تاک و اپل هنوز به صورت رسمی به این گزارش واکنش نشان نداده‌اند. اگر تیک‌تاک واقعاً به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون استفاده از خرید‌های درون‌برنامه‌ای سکه‌ها را خریداری کنند، این امر نقض قوانین اپ استور اپل خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری