Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از شهرداری قم، سید عبدالله میرابراهیمی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در سایت البرز قم اظهار کرد: تمام پسماند‌های خانگی شهر به اضافه پسماند‌های بیمارستانی به مجموعه سایت البرز انتقال پیدا می‌کند و فراوری و تولید کود کمپوست هم در این مجموعه انجام می‌شود.

او با بیان اینکه روزانه ۵ تا ۶ تن پسماند پزشکی در شهر تولید می‌شود، ادامه داد: ۵۰ درصد این میزان پسماند‌ها توسط ۱۰ بیمارستان موجود در شهر تولید می‌شود که پس از اتوکلاو، به ناوگان جمع‌آوری که به‌صورت مستقل فعالیت کرده، تحویل داده می‌شود و سپس به مجموعه سایت البرز انتقال می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: اتوکلاو دستگاهی است که بخار آب با فشار بالا، میکروارگانیز‌های موجود در پسماند‌های پزشکی را از بین می‌برد و یا به حداقل می‌رساند و با استفاده از این دستگاه بی‌خطر سازی و کم‌خطر سازی انجام می‌شود.

او با تأکید بر اینکه مطب‌ها، درمانگاه‌ها و پلی کلینیک‌ها که پسماند کمتری دارند و امکانات و زیرساخت برای امحا و بی‌خطرسازی ندارند، توسط دو شرکت بخش خصوصی با نظارت دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی جمع‌آوری می‌شود ،افزود: این پسماند‌ها روزانه به مرکز امحا پسماند‌های عفونی انتقال پیدا می‌کنند.

به گفته میرابراهیمی، روزانه ۲ و نیم تن پسماند پزشکی از پلی کلینیک‌ها، مطب و درمانگاه به مرکز امحا پسماند واقع در مجموعه سایت البرز انتقال پیدا می‌کند.

او با اشاره به فرآیند امحا پسماند‌های عفونی گفت: پسماند‌ها پس از ورود به دستگاه در ابتدا خرد شده و سپس در دمای ۱۶۰ درجه با بخار آب مرطوب می‌شوند و در ادامه با اشعه ماکروویو بی‌خطرسازی و کم‌خطرسازی انجام می‌شود و در نهایت پسماند خرد شده و بی‌خطر شده با دیگر پسماند‌های پزشکی که در بیمارستان‌ها بی‌خطر شده‌اند، برای دفن منتقل می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم ادامه داد: قم اولین شهری بوده که تمام پسماند‌های پزشکی را بی‌خطرسازی و سپس دفن می‌کند.

او اضافه کرد: هیچ‌گونه نگرانی بابت تماس شیرابه پسماند‌ها با آب‌ها زیرزمینی وجود ندارد چراکه پسماند‌های پزشکی به‌صورت کامل بی‌خطر سازی و سپس دفن می‌شود و از طرفی مجموعه سایت البرز با آب‌های زیرزمینی تا عمق ۹۰ متر فاصله دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماند بیمارستانی شهرداری قم پسماند های پزشکی بی خطرسازی پسماند ها بی خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد

حمید حسینی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: پد فرود بالگرد یکی از مهم‌ترین ملزومات برای ارائه خدمت‌رسانی بهتر و ایمن‌تر اورژانس هوایی به همشهریان است.

او افزود: ساخت این پد فرود بالگرد با اعتباری حدود یک میلیارد ریال و به همت شورا‌های اسلامی شهری و روستایی، شهرداری و مساعدت خیران سلامت شهر "بار" میسر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • سوانح جاده‌ای در خراسان رضوی یک کشته و ۲۱ مصدوم برجا گذاشت
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد